20 viser af Henning Køie

Af Henning Køie, Grete Kusk og Frits Madsen, 2017

DKK 199,00

Fin sang-, node- og historiebog med 20 viser af Christiansødigter-, musiker-, komponist- og maler Henning Køie.

En bog og en medfølgende CD , som skyldes et initiativ af den mangeårige Christiansømusiker, harmonikaspilleren Frits Madsen, Svaneke, og dirigent og komponist Mogens Dam, Aarsdale, og resultatet er i følge Christiansø Støtteforening “intet mindre end fremragende“.

Hovedparten af de 20 viser har aldrig tidligere været udgivet, hverken på plade/CD eller i bogform, men med stor hjælp fra Henning Køies enke, Grete Kusk, og med økonomisk støtte fra velvillige sponsorer er det nu lykkedes at realisere det ambitiøse projekt, som Christiansø Støtteforening også står som udgiver af.

henning køie harmoika

Frigivelsen af værket skulle fundet sted i forbindelse med genåbningen af det nyrenoverede Store Tårn den 30. juni 2017, hvor Køie-Ensemblet skulle have givet prøver på viserne fra CD’en, men et dødsfald på Øen betød, at man valgte at droppe receptionen for denne fine og festlige udgivelse.

Køie-Ensemblet består af sangerne:
Nicoline Rosengreen Munk, Michael Harris og David Nestved.

Orkesteret udgøres af:
Frits Madsen harmonika, Hans Askov violin, Ebbe Torgersen klarinet og saxofon, Jens West guitar, Erik Lindblad bas og Mogens Lundt på trommer.

Bogen er på 60 sider.

Varekategori:

Yderligere information

Vægt 0.4 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “20 viser af Henning Køie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *