Dyk, når I kan

Af Kaj Hvolgaard, 2018

DKK 249,00

”Dyk, når I kan” er den første bog, der fortæller om livet i de gamle engelske ubåde fra 2. Verdenskrig, som Danmark lejede i 1946, og som sejlede indtil 1959 – blandt andet i Østersøen omkring Bornholm.

Forfatter Kaj Hvolsgaard fortæller:
Jeg var matrosmath om bord på STØREN 1955-57, hvilket jeg fortæller om i bogen. Det er ikke en ubådsteknisk fortælling, men derimod fortællingen om livet over og under havets overflade, kammeratskabet under de snævre og til tider uhumske forhold samt de mange togter og NATO øvelser i Østersøen, Skagerrak, Norge og Skotland. I mange måneder var ”Østersøen mit hjem og Rønne min base”, og det er der mange fortællinger og anekdoter om i bogen.

Forlaget skriver:
I en rå og uforfalsket beskrivelse af livet over og under havets overflade under den kolde kig bliver læseren ført med på spændende togter og NATO øvelser i Østersøen, Skagerrak, Norge og Skotland. Orkan i Nordsøen, sabotage i Norge og en dybdebombe i Østersøen er blandt oplevelserne. Ramsaltede beskrivelser af de snævre og uhygiejniske forhold om bord samt ubådsgasternes fornøjelser under landlov er med til at gøre bogen til spændende og afvekslende læsning.

Bogen er på 272 sider.

Dyk når i kan aftenhygge

Varekategorier: , ,

Yderligere information

Vægt 0.4 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dyk, når I kan”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *