Tøven foran to tærskler

Af Tage Voos, 1965

DKK 95,00

Dette er førsteudgaven fra 1965.

Fødslen og døden, vor indtræden i livet og vor afsked med det, er afgørende begivenheder som evigt har beskæftiget menneskers tanker og meget ofte givet dem betydelige praktiske udfordringer.

I velfærdsstaten er problemerne ikke blevet mindre, ja sært nok synes de moderne muligheder for at gribe ind i disse hidtil skæbnestyrede mekanismer snarere at have gjort problemerne større. Jordens overbefolkning, abortproblemer, den forlængede levealders praktiske og mentale sider, de gamles og de syges problemer, den lægelige perfektionisme som gør det sværere at dø, medlidenhedsdrab, frygten for døden og frygten for livet, tidens materialisme og konkurrenceånd – alt dette er ting, som i forskellig sammenhæng angår enhver af os, og som praktiserende læge og forfatter Tage Voss tager til efterretning i sin essaysamling “Tøven før to tærskler”.

146 sider.

Antikvarisk.

Om forfatteren
Tage Voss var læge på Christiansø i 20 år. Han har skrevet 53 bøger bøger og en hel del blev skrevet på Ertholmene, mens han var praktiserende læge for de 100-120 beboere derovre.

Varekategori:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tøven foran to tærskler”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *